Contents
- 1 Have you ever wondered why steaks in restaurants, even 1-2 cm thick, are always soft and sweet? The secret lies in the way they season with salt, baking soda, carbonated drinks and juices.
- 2 Tóp 10 Cách làm bò bít tết cực mềm
- 3 Video Cách làm bò bít tết cực mềm
- 4 Hình Ảnh Cách làm bò bít tết cực mềm
- 5 Tin tức Cách làm bò bít tết cực mềm
- 6 Review Cách làm bò bít tết cực mềm
- 7 Tham khảo Cách làm bò bít tết cực mềm
- 8 Mới nhất Cách làm bò bít tết cực mềm
- 9 Hướng dẫn Cách làm bò bít tết cực mềm
- 10 Tổng Hợp Cách làm bò bít tết cực mềm
- 11 Wiki về Cách làm bò bít tết cực mềm
Have you ever wondered why steaks in restaurants, even 1-2 cm thick, are always soft and sweet? The secret lies in the way they season with salt, baking soda, carbonated drinks and juices.
Salt
You can use regular table salt, but granulated salt will give better quality.
You apply salt evenly on the surface of the meat, put it in the refrigerator for 2-3 hours, wash off the salt layer, use a paper towel to absorb the remaining water on the piece of meat, finally when processing you just need to add it. pepper. , MSG and salt, chives.
2 juices
Fruits such as kiwi, pineapple, papaya, contain many enzymes that help tenderize meat, and at the same time help soften the meat and concentrate its natural sweetness when processing.
You peel, remove seeds, puree the vegetables, marinate evenly on the surface of the meat. Cover with cling film, put the meat in the refrigerator for at least 15 minutes, then wash and process as usual.
3 Baking powder
Baking soda is considered a good assistant when you want to tenderize meat while retaining its natural sweetness.
Spread baking soda evenly on both sides of the beef, put it in the refrigerator for 15-20 minutes, when it’s cooked, just rinse, sprinkle with a little more pepper and coriander leaves, and your steak is quite attractive.
4 Carbonated water
Carbonated drinks such as soft drinks and carbonated mineral water are good assistants for tenderizing beef.
Pour water over the beef you want to make steak, leave in a cool place to let the air bubbles work for at least 3 hours, if you want to leave it overnight, put it in the refrigerator.
However, you should not use fresh water if you want to leave the meat overnight, because the sweetness of the water will drown out the natural sweetness of the meat.
Reference: Instructions for making restaurant-style steak
Hopefully with a few tips from Bach Khoa XANH, you can make a delicious steak as good as a restaurant for your family.
GREEN Department Store
Nhớ để nguồn bài viết này: Cách làm bò bít tết cực mềm của website thtrangdai.edu.vn
Chuyên mục: Cẩm nang
Tóp 10 Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm
Video Cách làm bò bít tết cực mềm
Hình Ảnh Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm
Tin tức Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm
Review Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm
Tham khảo Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm
Mới nhất Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm
Hướng dẫn Cách làm bò bít tết cực mềm
#Cách #làm #bò #bít #tết #cực #mềm